Resultaten voor woning breda

woning breda
Huizen te huur in Breda funda.
Geschakelde woning 0 Resultaten. Halfvrijstaande woning 0 Resultaten. Verspringende woning 0 Resultaten. Vrijstaande woning 1 Resultaten. Beneden bovenwoning 1 Resultaten. Dubbel benedenhuis 0 Resultaten. Dubbel bovenhuis 0 Resultaten.
Woning te huur Breda Select-A-House.
Select-a-house Gilzeweg 7 NL 4854 SE Bavel T. 31 076 5658288 F. Maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30u. Woning te huur Breda. Heeft u een woning te huur in Breda? Dan kunt u deze via Select-a-House heel goed onder de aandacht brengen van potentiele huurders. Door uw woning te huur te zetten in de regio Breda via ons vindt u heel snel de meest geschikte huurder. Wij hebben ruim zestien jaar verhuurervaring. Hierdoor weten wij precies hoe wij flexibel op uw wensen kunnen inspelen. Wanneer u een woning te huur heeft nabij Breda dan vragen wij u niet voor niets naar al uw specifieke wensen ten aanzien van onze service.
Woningen te huur Speurders.nl.
Op Speurders.nl vind je aanbiedingen tweedehands en nieuw te koop gevraagd en aangeboden.
Huurwoningen Breda te huur Direct Wonen.
Breda wordt Bourgondisch modern en historisch genoemd en eigenlijk vat die drieslag de plaats perfect samen. Genoeg voor de geschiedenisliefhebben als je gaat huren Breda. Huurwoningen huren in Breda 247. De nieuwste woningen in je inbox? Stel een e-mail alert in. Lees meer over huurwoningen in Breda. 2 Kamers 31 m 2. Gratis accounts krijgen toegang over 3 dagen Smart gebruikers hebben direct toegang 3 dagen.
Overzicht van alle artikelen Alarmeringen.nl.
Actuele 112-berichten over en actuele 112-meldingen van de brandweer ambulance en politie uit heel Nederland. Bekijk hier ook eenvoudig de P2000-meldingen per plaats en regio.
Veemarktstraat Breda Appartement 2 Kamers 55m2 Kopen Appartementen en Flat's.
Type woning Beneden woning Boven woning Etage Corridor flat Service flat Verzorgingsflat en Overige soorten. Dit gemeubileerde appartement in het centrum van Breda is te huur. De woning is in zeer goede en nette staat. Het bevindt zich in een gezellige winkelstraat. Ondanks dit is er een rustig balkon. De woonkamer 415m/ 3m x 64m is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De grote raampartij biedt uitzicht over het winkelend publiek. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek en eethoek. De slaapkamer 16m2 is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Het biedt toegang tot het balkon 16m2. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het is uitgerust met een vaatwasser magnetron oven en koelkast.
Kleine brand in woning aan Duurstedestraat in Breda 112Brabant.nl.
Geplaatst op 23-08-2016 om 2312. BREDA De brandweer is dinsdagavond rond 19.20 uur uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Duurstedestraat in Breda. Die bleek te zijn ontstaan door een condensator van een lamp. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft hierna de woning geventileerd. De politie sloot de weg aan beide zijden af.
Aanbod van woningen regio Breda Zuyderleven.
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen spoedig contact met u op. Leave this field blank. Postbus 2223 4800 CE Breda. Teteringsedijk 97 4817 MB Breda. T 076 5 310 410.
Woning huren Stadhuis.nl.
Meerdere foto's per woning. Ruim 150 huurwoningen in Breda. Gratis onbeperkt toegang tot woninginfo. Direct online aanmelden voor bezichtiging. Persoonlijke service professioneel advies. Geen wachtlijst direct een woning huren. 400 tot 500 per maand. 600 tot 700 per maand. 700 tot 800 per maand. 800 tot 1000 per maand.
Huizen te koop in Breda funda.
Geschakelde woning 22 Resultaten. Halfvrijstaande woning 10 Resultaten. Verspringende woning 0 Resultaten. Vrijstaande woning 127 Resultaten. Beneden bovenwoning 2 Resultaten. Dubbel benedenhuis 0 Resultaten. Dubbel bovenhuis 0 Resultaten.
Frank Sweegers Makelaardij huis kopen een huis kopen in Breda huis Breda ik zoek een huis in zoek een huis in Breda.
Wij waarborgen gedegen specialistische kennis en leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aankoop van een woning in Breda. Frank Sweegers dé makelaar van Breda. Als particulier staat u een aantal belangrijke momenten te wachten bij de aankoop van een huis. Van de aandachtspunten bij een bezichtiging van een huis tot een realistisch hypotheekvoorstel een goede voorbereiding is in dit geval daadwerkelijk het halve werk. Frank Sweegers Makelaardij helpt u hierbij graag als aankoopmakelaar in Breda. Wilt u een huis kopen in Breda? Frank Sweegers Makelaardij zorgt ervoor dat u goed beslagen ten ijs komt op de Bredase huizenmarkt. Een huis kopen in Breda staat gelijk aan wonen in een sprankelende gezellige Brabantse stad.

Contacteer ons