Resultaten voor huizen breda te koop

huizen breda te koop
Nieuwbouw Breda 1.081 huizen in 34 projecten verkoop en verhuur.
De gemeentelijke nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten koop en huurwoningen in Breda. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Breda. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO collectieve zelfbouw en PO Particuliere bouwkavels. 681 woningen in 29 projecten in verkoop/verhuur in de gemeente Breda. 400 woningen in 5 projecten in ontwikkeling in de gemeente Breda. Er zijn in de gemeente Breda nog geen zelfbouw / CPO nieuwbouwinitiatieven aangemeld.
Koopwoningen Breda Huis te koop in Breda.
Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Breda. Hieronder staan resultaten 1 tot 20. Laatste update recent eerst. Woonhuis Willebroekstraat 2 Breda Wisselaar 200.000 k.k. 4826 GG 122 m 5 kamers eengezinswoning. Bekijk alle Huurwoningen in Breda. Omschrijving De prijs betreft een vanaf prijs en is bedoeld als uitnodiging tot het plaatsen van een bod Op zoek naar een nieuw thuis? Woonhuis Postillonstraat 56 Breda Princenhage 164.500 k.k.
Huis kopen in Breda Bekijk 385 koopwoningen.
filter.selectedtitle filter.value decoded capitalize. Gezochte woning helaas niet meer beschikbaar! Ga je een huis kopen in Breda? Wij hebben 385 koopwoningen voor je gevonden. 385 Koopwoningen gevonden in Breda. vm.paging.total Koopwoningen gevonden in Breda. vm.paging.total vm.houseKindTitle gevonden in filter.value.name capitalize filter.value.valuekm. obj.openHouseStart date dd MMM yyyy obj.openHouseStart date Hmm-obj.openHouseEnd date Hmm. obj.modified date dd MMMM yyyy. property.valuem 2 property.value kamers. obj.price currency 0 obj.showAskPrice.replace property.value translate. obj.price currency 0 obj.showAskPrice.replace property.value translate.
Huis kopen Breda? Bekijk nu alle koopwoningen in Breda.
Ook de liefhebbers van mooie weelderige parken en vol begroeide wijken zijn op hun plek in de thuisstad van voetbalclub NAC. Snelle verbindingen naar omliggende steden maken Breda een ideale plek om een huis te kopen. 4826 GG Breda De prijs betreft een vanaf prijs en is bedoeld als uitnodiging tot het plaatsen van een bod Op zoek naar een nieuw thuis? Een lekkere ruime hoekwoning met vier slaapkamers én voldoende b. Direct een huishoudelijke hulp? Oppervlakte 122 m 1.639/m. Geplaatst 21 uur en 57 minuten geleden. 4813 EW Breda OMSCHRIJVING Wilt u wonen in Princenhage?
Te koop aangeboden huizen in Breda HuizenZoeker.
HuizenZoeker Koopwoningen Noord-Brabant Breda. 746 koopwoningen in Breda gevonden.
Stienstra Huizen te koop in Breda.
Klik hier voor een overzicht van woningen welke binnenkort een Open Huis hebben. Plaats / regio / postcode / straat. Koopprijs van / tot 0. U heeft gezocht op. Plaats Breda Verwijder deze filter. Sorteer resultaten op Prijs laag hoog. Nieuw Bewaar woning Buitenerf 201 Breda.
Te koop staande huizen in Breda provincie Noord-Brabant Vinden.nl.
Omschrijving In de ruim opgezette woonwijk Princenhage waarin veel groen speelvoorzieningen scholen en winkels gelegen zijn bevindt. Omschrijving Op een heerlijke locatie met fraai uitzicht ruim voormalig 4-kamerappartement op de zesde bovenste verdieping met berging. In Princenhage met vrij uitzicht aan de voorzijde.
Eengezinswoning te koop Breda Kesterenlaan 88 Breda De Huizenbemiddelaar.
Wat worden mijn maandlasten? Aangeboden door De Huizenbemiddelaar Breda Etten-Leur. Vraag een bezichtiging aan. Vraag een bezichtiging aan. Overzicht Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart Hypotheek Stel een vraag. Deze ruime middenwoning met garage is prettig gelegen in de mooie en groenrijke wijk Kesteren. Ontbreekt het u in de directe omgeving aan niets zo ook in en om de woning. Wat te denken van 4 slaapkamers een royale tuingerichte woonkamer en een diepe achtertuin met overkapping.
Lambregts Makelaardij. Dé makelaar uit Princenhage Breda.
Als NVM-makelaar bieden wij u een professionele dienstverlening die wij op de wensen van de klant afstemmen. Hiervoor beschikken wij over een team met vriendelijke en ervaren medewerkers.
Aanbod bestaande koopwoningen AlleeWonen.
4 kamers / 105 m. Te koop eengezinswoning tussenwoning Toermalijndijk 38. 4 kamers / 105 m. Te koop bovenwoning galerijflat Boschstraat 69B. 3 kamers / 86 m. Te koop standaard galerijflat Boschstraat 71a. 3 kamers / 87 m. Te koop eengezinswoning helft van dubbel Kees van Dongenplein 12. 5 kamers / 106 m. Te koop eengezinswoning tussenwoning Willebrordstraat 16.
Buitengebied breda Trovit.
Sprundelsebaan 109 4 GM Breda. Sprundelsebaan 109 4838 Gm Breda Noord-Brabant. Sprundelsebaan 109A te Breda Op een rustige en schitterende locatie in het buitengebied van Princenhage te Breda gelegen twee-onder-één-kapwo. Vergelijkbare woningen te koop breda princenhage. Huislijn.nl 30 dagen geleden. Heideveen 5 Noord Breda Noord-Brabant. Goede verbinding met de uitvalswegen naar het stadscentrum van Breda en de snelweg A16. koopwoning.com 30 dagen geleden. Dirk Hartogstraat 153 Breda.

Contacteer ons