Meer resultaten voor wonen in breda

wonen in breda
Huurwoningen Breda Wonen met Actys.
Ook wat betreft wonen is Breda van alle markten thuis van mooie moderne appartementen tot charmante oude huisjes deze stad heeft het allemaal. Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en behoort met een inwonersaantal van 180.000 tot één van de tien grootste gemeenten van Nederland. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een sfeervol en historische stadshart. De inwoners zijn gastvrij de monumenten prachtig en er ligt ruim vierduizend hectare natuur praktisch om de hoek waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
In Wonen BredaIn-wonen Breda.
076 533 52 91.
Huurwoningen in Breda? Op Pararius vindt u een huurwoning!
Huurwoning te huur aangeboden door Vesteda Zuid West. Wonen in Het Paleis is wonen in een park omgeven door vooruitstrevende architectuur en met uitzicht op het historische stadscentrum. Huurwoning te huur aangeboden door Vesteda Zuid West. Schitterend trendy afgewerkt 3-kamer appartment. Compleet gerenoveerd trendy 3-kamer appartement op een aantrekkelijke locatie in de wijk O. Appartement te huur aangeboden door 123 Wonen Breda. Kamer van Voorst tot Voorststraat.
Capito Wonen Breda MEE woonwinkel Voor wonen zonder beperking.
van nieuw aangeboden woningen. Uitgebreid naar woningen zoeken. Straat ivm privacy beschermd 2. Overig Psychische Autisme normaal begaafd Omschrijving. Capito Wonen is er voor MBO-studenten met autisme om op een zo zelfstandig mogelijke manier te leven. Daarbij biedt Capito Wonen begeleiding die zich richt om de studenten vaardigheden te leren die hen helpen bij het zelfstandig leren wonen en het afronden van hun opleiding. Specifiek gericht op autisme ASS. Wonen met mede-studenten MBO.
Breda helpt ouderen thuis te blijven wonen Bredavandaag.
Een traplift draagt bij aan het langer in de eigen woning kunnen blijven wonen. 4 januari 2017 1620. advertorial De Gemeente Breda vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen huis blijven wonen en stimuleert inwoners om vroeg na te denken over hun woonsituatie. Om deze reden investeert de gemeente Breda één miljoen euro in de Blijverslening. Het financieren van woningaanpassingen blijkt in de praktijk lastig als je ouder wordt.
Wonen in een container? Eerste containerwoning geplaatst in hartje Breda Omroep Brabant.
Wonen in een container? Eerste containerwoning geplaatst in hartje Breda. BREDA De eerste tijdelijke containerwoning van Breda is maandagmiddag geplaatst op de Chassé Promenade in het centrum van de stad. Het is niet zomaar een container. Met een keuken badkamer woon en slaapkamer verdeeld over twee verdiepingen is het een behoorlijk chique woning. Met deze proefwoning wil de gemeente laten zien wat er allemaal mogelijk is met tijdelijke woningen. Breda is de eerste plaats na Amsterdam waar het huisje geplaatst wordt. Wie de eerste bewoner zal zijn is nog niet duidelijk maar de woning staat.
Huurwoningen Breda te huur Direct Wonen.
Breda wordt Bourgondisch modern en historisch genoemd en eigenlijk vat die drieslag de plaats perfect samen. Genoeg voor de geschiedenisliefhebben als je gaat huren Breda. Huurwoningen huren in Breda 216. De nieuwste woningen in je inbox? Stel een e-mail alert in. Lees meer over huurwoningen in Breda. 0 Kamer 23 m 2. Gratis accounts krijgen toegang over 2 dagen Smart gebruikers hebben direct toegang 2 dagen.
Home WonenBreburg.
WonenBreburg zorgt voor huisvesting in de steden Breda en Tilburg en het gebied ertussen Breburg. Wij bieden op korte en lange termijn zekerheid in wonen. Tevreden klanten die prettig wonen in onze buurten en wijken daar gaat het ons om. Lees meer over wat wij doen. Volg ons op social media. Op Facebook Op Twitter via @wonenbreburg Op LinkedIn. Draagt u ook uw steen bij op 13 mei? In mijn schrift schrijf ik alles op. Niet gevonden wat u zocht? Te huur Te koop. Vraag of trefwoord Zoeken.
Droomwonen Breda Droomwonen Breda.
Dit bouwen in eigen beheer dient eenvoudig toegankelijk te worden en tegelijkertijd op een snelle en makkelijke wijze te kunnen worden uitgevoerd. Met Droomwonen Breda bieden wij een platform om deze manier van bouwen mogelijk te maken. Bouwen in eigen beheer kan in de vorm van particulier opdrachtgeverschap PO collectief particulier opdrachtgeverschap CPO en mede opdrachtgeverschap MO zowel in nieuwbouw projecten als bij de herontwikkeling van bestaand vastgoed.
Appartementen Breda te huur Direct Wonen.
Tilburg Roosendaal en Oosterhout zijn allemaal goed te bereiken vanuit Breda. Ook in deze plaatsen kun je goed terecht voor zowel winkelen als voor ander vermaak. Een appartement huren in Breda geeft je de mogelijkheid om te wonen in een historierijke middelgrote en vooral gezellige Noord-Brabantse stad die van alle gemakken is voorzien. Appartement huren in Breda 115. Lees meer over appartementen in Breda.
Breda 1 Capito Wonen Wonen en leren voor MBO leerlingen met autisme.
Over Capito Wonen Breda. Capito Wonen Breda 1 is gevestigd in een boerderij welke omgebouwd is tot kamerwoning met een landelijke sfeer. Er zijn grote gezamenlijke ruimtes zoals de huiskamer en keuken plus twee badkamers. Bovendien is er een grote tuin. De locatie in Breda ligt in een rustige en landelijke omgeving. Met de fiets ben je binnen 5 minuten bij de supermarkt en 10 minuten in hartje centrum Breda. De verschillende onderwijsinstellingen liggen op een kwartier fietsafstand. De huurprijzen inclusief servicekosten liggen tussen de 325 en 480 per maand.

Contacteer ons